Klass 6

 

 

Fick just nu denna inbjudan. Hoppas det går att lösa så ni kan gå på öppet hus!

 

2017-01-20

Hej allihop! Inga mer ändringar har kommit in om utvecklingssamtalen. Så då verkar ju det fungera som det ska. Nästa vecka blir en spännande vecka för mig! Jag är utvald och ska få åka på BETT-mässan i London. Där kommer vi få se det allra senaste bland digitala läromedel och massor av annat, gå på föreläsningar med bl.a. James Nottingham samt besöka två av Londons mest framgångsrika skolor. Ska bli jätteintressant! Vikarie blir min förra VFU-student LIsa och sedan Jan Sjöö.

Följ mig gärna på instagram. @betthallsberg eller #betthallsberg det finns också en blogg www.betthallsberg.se vi kommer lägga upp alla spännande nyheter vi hittar!

Jag har delat ut ett läxhäfte i matematik. De ska ha med sig ett papper som de river ur varje vecka. Den lämnas in på fredagarna. Detta är en träning med blandade uppgifter fram till nationella provet. De har även andra läxor nu: 

Nästa vecka kommer vi gå igenom planen mot diskriminering och kränkande behandling. Ni finner den på bloggens första sida. Www.fredriksbergmellan.se

Är det något som ni vill meddela via mail under nästa vecka så kommer jag läsa mailen men är det viktig info om någon elev är det bra att ni mailar Helene som har klassen mycket. Helene.bergmark@hallsberg.se

Just nu går det löss på skolan så kolla era barn regelbundet. Sedan vill jag påminna om att vi på skolan förväntas ha kontakt med vårdnadshavare varje dag när eleverna är frånvarande. Detta för att undvika framtida skolk. Så därför vädjar vi till er att ni ringer varje morgon och meddelar att eleven är sjuk samt att eleven kommer tillbaka den dagen den gör det. Men visst är det magsjuka då kan man ju säga att vi blir hemma två dagar så behöver man inte ringa tycker jag.

När man har varit sjuk rekommenderar jag att man går på GULDTIDEN som är en timme efter skolan på tisdagar. Då finns lärare här som hjälper till.

Nu vill jag önska er en riktigt trevlig helg!

 

2017-01-13

Här finns tiderna för samtal, detta är det andra utkastet så får ni byta med varandra. Tänk på att meddela mig byte så uppdaterar jag listan.

Skriv gärna kommentarer här i bloggen.

 

En reaktion på “Klass 6

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *